FÁJDALOMMENTES ALAKFORMÁLÁS ÉS BŐRMEGÚJÍTÁS

Endymed™

Az ENDYMED™ egy sokoldalúan
– bőrtípustól függetlenül – alkalmazható orvosesztétikai eszköz, aminek egyedülálló
3DEEP technológiája ellenőrzött,
koncentrált rádiófrekvenciás energiát
juttat a bőr mélyére és aktiválja
a természetes kollagéntermelést.
Az ENDYMED™ egy sokoldalúan – bőrtípustól függetlenül – alkalmazható orvosesztétikai eszköz, aminek egyedülálló 3DEEP technológiája ellenőrzött, koncentrált rádiófrekvenciás energiát juttat a bőr mélyére és aktiválja a természetes kollagéntermelést.
Ismerje meg a termékcsaládot!

FÁJDALOMMENTES ALAKFORMÁLÁS ÉS BŐRMEGÚJÍTÁS

Endymed™

Az ENDYMED™ egy sokoldalúan – bőrtípustól függetlenül – alkalmazható orvosesztétikai eszköz, aminek egyedülálló 3DEEP technológiája ellenőrzött, koncentrált rádiófrekvenciás energiát juttat a bőr mélyére, és aktiválja a természetes kollagéntermelést.
Ismerje meg a termékcsaládot!

AZ ENDYMED™ KÉSZÜLÉKEK ALKALAMZÁSÁVAL A LEGMAGASABB SZÍNVONALON NYÚJTHAT
BIZTONSÁGOS, HATÉKONY ÉS FÁJDALOMMENTES ESZTÉTIKAI KEZELÉSEKET
PÁCIENSEI SZÁMÁRA.

Megbízhatóság

AZ FDA és CE minősítéssel is rendelkező ENDYMED™ eszközök hatékonyságát számos nemzetközi orvosi publikáció támasztja alá.

Innováció

Az ENDYMED™ készülékek innovatív technológiákat alkalmaznak – 11 bejegyzett szabadalommal és 10 szabadalmi kérelemmel rendelkeznek.

AZ ENDYMED™ EGY RUGALMASAN bővíthető PLATFORM,
AMELY A PRAXIS NÖVEKEDÉSÉVEL EGYÜTT FEJLESZTHETŐ.

ENDYMED™ MEGOLDÁSOK

ENDYMED™ PRO
ENDYMED™ PURE 2.0
INTENSIF
FSR
FOCUSED RF
Az ENDYMED™ PRO az egyedülálló 3DEEP RF technológiával innovatív és hatékony, műtét nélküli esztétikai megoldásokat kínál az arcbőr, a nyak vagy akár a teljes test megújításhoz.

Hatékony kezelések

A 3DEEP rádiófrekvenciális technológiának köszönhetően hatékony és látványos eredményt biztosíthat pácienseinek.

A biztonsági előírásoknak megfelelően

A mozgás- és érintésérzékelők – a valós idejű impedancia mérésekkel kiegészülve – minden bőrtípus számára biztonságos kezeléseket nyújtanak.
PRO - Endymed Product

Magas fokú rugalmasság

A készülék minden ENDYMED™ kiegészítővel kompatibilis – az arc vagy a többi testrész kezeléséhez egyaránt alkalmazható.

Teljes testesztétikai megoldások

Az ENDYMED™ PRO alkalmazásával tetőtől-talpig, komplett kezelés biztosítható a pácienseknek.

All-In-One-
Alakformálás
ÉS Bőrmegújítás

Kontrollált és fókuszált 3DEEP technológia

Az innovatív 3DEEP technológia az optimális mértékű és fájdalommentes kollagén-átalakítás érdekében mélyen a dermiszbe juttatja az energiát.

Eredmények rövid és hosszú távon

A volumetrikus fűtés biztosítja a kezelés maximális hatékonyságát – egyaránt eredményezve azonnali és hosszú távú javulást.

Személyre szabott kezelések

A valós idejű 3DEEP bőrimpedancia-monitorozásnak köszönhetően a készülék folyamatosan figyeli a kezelés célterületét, és optimális energiát biztosít a terápiához.
Az ENDYMED™ PURE 2.0 egy erőteljes, rugalmasan fejleszthető platform, amely professzionális bőrfeszesítést, testkontúrozást, RF mikrotűzést és részleges bőrmegújítást kínál. Könnyen használható, kompakt, hatékonysága pedig klinikai vizsgálatokkal igazolt.

Hatékony kezelések

65 W teljesítményével az ENDYMED™ PURE 2.0 minden eddiginél erőteljesebb és hatékonyabb kezelést kínál.

Testkontúr-formázás

A Shaper és a Mini-Shaper kiegészítőkkel együtt alkalmazva kiváló testkontúr-kezeléseket nyújt.
PURE 2.0 - Endymed Product

Rugalmasság

A cserélhető kiegészítőknek köszönhetően a készülék professzionális esztétikai megoldások széles skáláját kínálja.

Akár teljes bőrmegújítás

Az FSR és az INTENSIF RF mikrotűs kiegészítőkkel együtt is kapható (a maximális tűbehelyezési mélység 3,5 mm).

PURE 2.0 -
Több erő,
Több lehetőség

Fejlesztési lehetőségek

6 cserélhető 3DEEP kezelési applikátorral az ENDYMED™ PURE 2.0 az Ön praxisával együtt fejlődhet – teljes körű szépészeti kezeléseket kínálva arcra és testre egyaránt.

Kiváló eredmények

A 3DEEP technológiájú ENDYMED™ PURE 2.0 kiváló eredményeket nyújt az arc és a test feszesítésében és kontúrozásában, az akne és az aknés hegek csökkentésében, a striák elhalványításában, a bőr részleges megújításában, a mély ráncok csökkentésében és a bőr textúrájának javításában.

Személyre szabott kezelések

A valós idejű 3DEEP bőrimpedancia-monitorozásnak köszönhetően a készülék folyamatosan figyeli a kezelés célterületét, és optimális energiát biztosít a terápiához.
Az INTENSIF egyedülálló 3DEEP RF technológiájával, valamint zökkenőmentes és gyors működésmódjának köszönhetően kiemelkedik a mikrotűs technológiák közül.

Kényelem

Az egyedülálló, aranyozott, kúpos tűk gyors és látványos eredményt képesek elérni, ezzel biztosítva rövidebb kezelési időt és nagyobb kényelmet a pácienseknek.

Innováció

A frakcionált impulzus üzemmód egyenletes és szabályozott energiaáramlást biztosít a biztonságosabb és hatékonyabb RF energiaellátás érdekében.
Intensif - Endymed Product

Hatékonyság

Az INTENSIF páratlan, 0,5-5 mm-es behatolási mélységet biztosító, nem szigetelt tűi látványos eredményt nyújtanak a megcélzott bőrszövetben.

Sokoldalúság

Az INTENSIF tökéletes megoldást nyújt az aktív pattanások, aknés hegek, striák, mély ráncok kezelésére, valamint a bőr textúrájának javítására.

Az elérhető
Legfejlettebb
RF mikrotűs 
Technológia

Orvosoknak tervezték

Az ENDYMED™ INTENSIF egy 0,1 mm-től 5 mm-ig terjedő lépésekben állítható tűbevezetéssel, szabályozható teljesítménnyel és impulzus-szélességgel rendelkező orvosi eszköz, ami hatékony, személyre szabott és a megcélzott bőrfelülethez igazodó kezelést kínál.

Egyenletes teljesítmény

A nem szigetelt arany tűk, valamint a szabadalmaztatott, frakcionált impulzus üzemmódú technológia egyenletesebb fűtést képes biztosítani, mint a szigetelt tűk.

Kényelem és biztonság

A Smooth Motion tűbevezetés és a kúpos, aranyozott tűk nagyobb kényelmet nyújtanak a betegek számára: gyorsabb kezelést és gyógyulási időt biztosítanak, mint a piacon lévő bármely más eszköz – mindezt vérzések vagy véraláfutás nélkül.
Az FSR-t a bőr felszínének és textúrájának javítására, a pórusok csökkentésére, a hiperpigmentált bőrfelület kezelésére, valamint a ráncok és a hegek elhalványítására tervezték. A készülék egyedülálló módon 112 apró elektródát alkalmaz, amelyek lehetővé teszik az epidermisz egyidejű frakcionált mikroablációját, valamint a dermisz 100%-ának volumetrikus felmelegítését.

Kiváló mélységű behatolás

Az FSR 2,9 mm-es mélységével az iparág leghatékonyabb mélységi behatolását kínálja.

Bármilyen bőrfelületen alkalmazható

A szem, a száj és a dekoltázs körüli érzékeny bőrfelületeknél is biztonságosan alkalmazható.
FSR - Endymed Product

Klinikailag bizonyított hatékonyság

A készülék következetes, kiváló, azonnali és hosszú távú eredményeket biztosít.

Nincsenek kellemetlenségek

A Smooth Scanning technológia minimális leállásokkal kínál kellemetlenségektől mentes kezeléseket.

FSR -
Frakcionált
Bőrmegújítás

Két technológia egy applikátorban

A frakcionált abláció és a 3DEEP volumetrikus fűtés kombinációja kiváló eredményekkel biztosítja a leghatékonyabb kezelést.

Smooth Scanning technológia

Az egyedülálló Smooth Scanning technológia biztosítja a bőrfelszín megújítását és megfiatalítását – a professzionális ránctalanítást, bőrfeszesítést és hegcsökkentő kezeléseket.

Minimális PIH kockázat

Az FSR epidurális túlmelegedés nélküli ablációt kínál, minimálisra csökkentve a PIH kockázatát – még sötét bőr esetén is.
A bőrgyógyászok és az RF-technológia szakértői által tervezett 3DEEP RF eszközöket biztonságos és fájdalommentes kezelésekhez tervezték, amelyek leállási idő nélkül emelik, feszesítik és kontúrozzák az arcot, a nyakat és a testet.

A páciensek kényelme érdekében

Az ENDYMED™ fókuszált TC kiegészítői leállási idő nélkül, biztonságos és kényelmes terápiát biztosítanak minden bőrtípus számára – tökéletesek a gyors kezeléshez, akár ebédidőben is!

Igazán hatékony testkezelések

A készülék kiváló volumetrikus fűtést és mélyebb átlagos fűtési mélységet biztosít a nagyobb teljesítményű, gyorsabb kezelések érdekében.
Focused RF - Endymed Product

Fókuszált 3DEEP RF

A 6 RF generátorral a 3DEEP RF kiegészítők fókuszált energiát juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe – a páratlanul mély volumetrikus fűtés és a klinikailag igazolt eredmények elérése érdekében.

Arc- és nyakkezelésekhez is

Kifejezetten az arc – beleértve a szem és a száj körüli, nehezen kezelhető bőrszövetet is –, az állkapocsvonal és a nyak petyhüdt, ráncos bőrének kezelésére tervezték.

Fókuszált
RF Technológia- 
Feszesítés és Kontúrozás

Felveszi a harcot a narancsbőrrel

A 3DEEP RF és az egyedülálló, modulált impulzusos vákuumtechnológia megduplázza az energiaellátást és a volumetrikus felmelegítést a zsírsejtek megcélzása érdekében. Javítja a cellulitisz megjelenését, miközben feszesíti és formálja a testet.

Eredmények rövid és hosszú távon

A feszesítő és kontúrozó kiegészítők azonnali és hosszú távú eredményeket biztosítanak, amelyek az utolsó kezelést követően még legalább 3 hónapig tovább javítják a bőr állapotát.

Innovatív, koncentrikus elektródák

A Shaper és Mini-Shaper kiegészítők a maximális eredmény elérése érdekében egyedülálló, koncentrikus elektróda-geometriájukkal mélyebbre juttatják a koncentrált 3DEEP energiát a dermiszbe – közel kétszeres teljesítmény mellett, mint a piacon kapható hasonló RF kezelő eszközök.

Szakemberek ajánlásával

Michael Gold, MD

„Az ENDYMED™ egyedi 3DEEP technológiája új szintre emeli a bőrfeszesítés hatékonyságát és kényelmét. A készülékcsalád nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően a test minden területe könnyedén kezelhetővé válik.”

Mathew Jafarzadeh, MD

„Már évek óta használom az ENDYMED™ 3DEEP technológiáját a klinikámon, és azóta drámai fejlődést látok a pácienseim eredményeiben a többi, nem invazív eljárással szemben – elsősorban az arcbőr feszesítésében és a ráncok csökkenésében.”
Fiona Wright MD - Premiomed

Fiona Wright, MD

„Klinikánk kizárólag a nem-műtéti kezelésekre specializálódott, ezért nagyon fontos számunkra, hogy a pácienseink egy teljes értékű terápiát kapjanak a műtéti beavatkozások alternatívájaként. Az ENDYMED™ 3DEEP technológia pontosan ezt biztosítja.”

Orvos-esztétikában praktizáló szakemberként érdeklődik
a Premiomed által forgalmazott termékek és eszközök iránt?

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Bővebb tájékoztatást szeretne kapni, esetleg saját rendelőjében is kipróbálná a cégünk által forgalmazott professzionális eszközöket és termékeket? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Szeretettel várjuk a jelentkezését.
Készítette:
FutureManagement - Online Marketing Ügynökség